Μισθωμένο ακίνητο στην Αθήνα προς πώληση

Αγίου Μελετίου και Νεκτάριου, Αθήνα 112 51, Ελλάδα
Triangle 1 Created with Sketch. Ακίνητο προς Πώληση Triangle 1 Created with Sketch. €2,150,000 - Επαγγελματικός χώρος
RS77 980 τ.μ.

Μισθωμένο ακίνητο στην Αθήνα προς πώληση, σε κεντρικό σήμείο κοντά στην πλατεία Αμερικής επί της Αγίου Μελετίου.Το κτίριο είναι 980 τ.μ., γωνιακό και η κατασκευή του έχει γίνει το 1960.

Το ακίνητο είναι σε ισόγειο και 3 ορόφους, με έκαστο όροφο 245τμ σε οικόπεδο 540 τ.μ., πανταχόθεν ελεύθερο. Έγινε ανακαίνιση  το 2010, είναι διατηρητέο και μισθωμένο στη νομαρχία Αθηνών σε δημόσιο σχολείο. Το μίσθωμα είναι εγγυημένο γιατί είναι από την Ευρωπαική Ένωση. Έχει γίνει νέο μισθωτήριο για 12 χρόνια με απόδοση 6%.
Το ακίνητο είναι σε νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο ιδιάζουσας αρχιτεκτονικής. Έγινε ριζική ανακαίνιση από την Ρουσσουνέλος Οικοδομική με υψηλές προδιαγραφές για να στεγαστεί δημόσιο λύκειο της περιοχής.

Έχει προαύλιο χώρο περίπου 240τμ και η κεντρική του τοποθεσία το καθιστά πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία.

Στο επενδυτικό ακίνητο υπάρχει είσοδος, ανελκυστήρας και ειδικά wc για ΑΜΕΑ. Το ακίνητο έχει προδιαγραφές για μελλοντική χρήση ώς κλινική, εκπαιδευτικό ίδρυμα, φροντιστήριο, πολυχώρος κ.α. Είναι ακίνητο προβολής και σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν πολλά εστιατόρια, καφέ, μπαρ, θέατρα, κινηματογράφοι, πανεπιστημιακές σχολές, πλατείες και άλλα εμπορικά καταστήματα. Είναι μόλις λίγα μέτρα από την Λ. Πατησίων και την Λ.Αχαρνών και από στάση λεωφορείου, τρόλευ και σταθμό τρένου.

Χάρτης

Agent Ρουσσουνέλος

  • Office : +30 2105695511-811

info@roussounelos.com.gr Διεύθυνση : Λ. Ποσειδώνος 68 T.K. 17562 Ελλάδα
Περισσότερα..

Contact

Loading...